söndag 16 augusti 2009

Lite nya bilder!

Tyvärr tycker våra tjejer inte om att vara med på bild så därför blir det oftast bara William.














































Bekväm!

Varit alldeles för lat och bekväm för att skriva på sista tiden. Denna veckan som gått har varit min första jobbvecka efter semestern. Har börjat storstäda här hemma denna vecka också och rensat ur massa saker. Toan, hallen och köket är nu genomgångna och resten tar jag denna vecka. Per är ikväll i Vetlanda och jagar med sin bror Janne. Fick nyss reda på att de skjutit varsin bock så det blir första djuret Per skjutit. Han använde sin egna bössa som han nyss köpt.

måndag 3 augusti 2009

Rädsla!

Rädslan finns där innerst inne att man ska förlora sina barn. Genom olycka, sjukdom eller gud vet vad. Tanken gör en svag och ledsen. Denna rädsla som just nu är någon annans verklighet. Tänker så mycket på Sabines vän som är sjuk i cancer. Har inte hört något på hela sommaren. Sabine har ringt men det är ingen hemma, antagligen mycket tid på sjukhuset.

Det hemska kommer en så nära. Vet att de jag älskar inte kommer finnas för evigt men tanken på att förlora dem är hemsk. Försöka att ta till vara på varje enskild dag och njuta av livet är så svårt, men något jag hoppas att jag snart ska kunna lära mig.