tisdag 27 april 2010

Lite bloggande nu!

Tyvärr så blir det inte så mycket bloggande nu. Stänger faktiskt knappt på datorn längre. Nu när det är lite bättre väder så blir det inte så mycket datorsittande. Läsning gör även att jag inte surfar så mycket. Håller på med tre böcker samtidigt nu och har läst 16 böcker på två månader ca. Men livet rullar på och jag mår toppen. Har en bra period just nu och hoppas den håller i sig länge, helst resten av livet :). Hoppas ni som läser här också mår bra och att ni njuter av livet. Det gäller att ta vara på tiden här och nu, framtiden vet man inget om. KRAM!!!!!

söndag 18 april 2010

Snart Måndag igen!

Då var denna helg över, den har gått jättesnabbt. Igår var Sabine, William och jag i Vimmerby och shoppade lite. När vi åkte hem så åt vi pizza i Hultsfred. Efter det så åkte vi hem till Stefan och Emma med en liten present till Elias. Sabine var så nöjd såå, hon hade honom på sin mage i över en timma. Lite senare på eftermiddagen så lånade vi hem Elias en liten stund då vi passade på att gosa med honom lite :).

Idag har jag jobbat lite och sedan på eftermiddagen så var vi nere på Rosenfors IP och städade och tog Sabines lagfoto. 2 Maj spelar hon sin första match för säsongen. Det kommer bli mycket fotboll framöver, två träningar i veckan och så matcher då på helgerna. Sedan så sitter jag med i styrelsen också så det blir väl att bo på plan i sommar.

torsdag 15 april 2010

Tänka till!

Denna bok håller jag på att läsa just nu. Jag läser lite varje dag eftersom det är en bok som tar tid att smälta. Om man vill omvärdera sitt liv och få en förståelse för livet och ditt inre så tycker jag du ska läsa denna. För mig har den varit toppen. Jag har verkligen börjat tänka över meningen med livet.



tisdag 13 april 2010

Liten uppdatering!

Har haft så fullt upp att jag inte ens startat datorn på flera dagar. Det är det som är så praktiskt med en Iphone att man kan gå in och kolla det viktigaste på den. I fredags så var vi i Kalmar på Elwins lekland, det var toppen. Jättelite folk så man hade verkligen bra koll och det var inte så stökigt. Vi var där i ca tre timmar och sedan åkte vi till Ikea och åt mat och tittade lite. Det var första gången på 2 år som jag var så långt hemifrån. Har lite fobi för att åka långt hemifrån eftersom jag är rädd för att få en panikångestattack. Men det gick superbra och mina barn var såklart glada över att jag äntligen följde med någonstans.

Emma och Stefan har varit här och hälsat på med lilla Elias som jag tror att han ska heta. SÅÅ supersöt såklart och Sabine kunde inte släppa honom som ni ser på bilden nedanför :).

Promenerat har jag gjort också, i Söndags så gick jag ca 13km och det kände jag av igår kan jag säga. Men skönt är det.

Emmelie kom hem i Söndags också och det var skönt att få hem henne igen. Per var och hämtade henne i trollhättan där Jöran och Per möttes på halva vägen. De var hemma klockan halv ett och då bar det iväg till Mörlunda för att titta på Sabine som var med på superstartävlingen mellan Målilla och Mörlunda. Målilla fick tyvärr stryk.

Ikväll har jag varit på meditation och det är väldigt trevligt. Måste bara öva nu tills nästa gång om två veckor. Per och Emmelie har varit på möte i Virserum om friskolan. De tyckte det verkade toppen så Emmelie ska gå nian där.

Detta var lite om vad som hänt de sista dagarna om det är någon som är nyfiken :).













tisdag 6 april 2010

Denna dag!

Idag så började dagen med sovmorgon, vi gick upp kl halv tio. Vi åt lite frukost och sedan åkte Sabine till en kompis. William och jag åkte och handlade och sedan tog vi en långpromenad. 7 kilometer blev det, William satt mest i vagnen för han var för trött för att gå sa han :). Efter promenaden gick vi till mamma och drack lite kaffe innan det bar av hemåt för att laga mat. Idag lagade jag en risgryta med ris, köttfärs, lök, paprika, tomat, majs och massa goda kryddor i, blev inte så illa. En pratstund hos Angelica blev det innan jag och William tog en cykeltur på 6 kilometer. Vi passade på att svänga in till Camilla och Andreas när vi ändå var ute, så vi var inte hemma förrän vid 21.00. Så nu har vi ätit kvällsmat och nattat William. Sabine sover hos en kompis och Emmelie är fortfarande i Norge.

Känner mig nöjd med motionen idag och igår. Igår var jag ute och gick i två timmar uppdelat på två gånger. Måste se till att hålla igång det så att det inte blir stiltje igen.

måndag 5 april 2010

Påskhelgen!

Denna påskhelg har verkligen varit lugn. Per har haft jouren så vi har bara varit hemma hela helgen. Vi har inte ätit påskmat eller något påskigt utan varit ute i trädgården och rensat land och tagit in all ved och fixat. Det har varit superskönt!!!! Nu längtar jag efter att få göra iordning altanen, men det känns lite tidigt än eftersom det inte är så varmt ute än att man kan sitta där och njuta.

Skärtorsdag!

På skärtorsdagen så var det ju jobb och skola som vanligt. Vi åt påsklunch på jobbet och jag åt så mycket att jag var proppmätt ända tills jag gick och lade mig. William fick följa med Sabine och Filippa när de skulle gå påskkärring, tyvärr så fick jag inte lov att ta en bild på dem :). Emmelie åkte till sin pappa i Norge och kommer hem till helgen innan skolan börjar igen. Känns konstigt när ett av barnen är borta så länge i sträck.



Syskonkärlek!!!!!