lördag 14 maj 2011

Träningstaggad!

Skönt, nu är jag träningstaggad igen.Denna vecka har jag gått 23km och cyklat 17km. Har börjat göra plankan varje dag och lite andra övningar. Hoppas lusten håller i sig nu bara ;). Idag så vaknade jag kl 10.00 och alla barnen sov, en riktigt lugn morgon om man säger så. Ska nu käka lite frukost och ta en dusch så får vi se vad dagen bjuder på.

torsdag 12 maj 2011

Pust!

Satte ner mitt arsle en stund nu, då jag är helt slut i ryggen. Slutade jobbet kl halv två, åkte och hämtade William. Tvättade bilen direkt när jag kom hem, röjde i köket och diskade upp grytor bunkar mm, dammsugit, plockat leksaker på gården, handlat, satt in hasselbackspotatis i ugnen. Och nu, helt slut.

onsdag 11 maj 2011

Borde ta en promenad!

Sitter här i soffan och känner att jag egentligen borde ta en promenad. Måste försöka få ner måttet på fläsket lite ;). Har nyss kommit hem från näst sista meditationen. Cyklade dit och hem så det blev i alla fall 7km på cykel.Ska jag gå eller inte är frågan. Efter meditation ska man ju ta det lugnt och inte stressa upp kroppen igen. Men samtidigt så vill jag ju köra ett motionspass. Får nog tänka på saken en kvart....

tisdag 10 maj 2011

William för tre år sedan!

Saknar denna lilla mjuka halvbebis ;), nu är han ju stoor kille. Fast han är ju lika söt ändå ;).



Foto:Daniel Nordenskjöld

Min dag!

Denna dag började inge bra. Har kännt av lite ångest igen och morgonen började ganska oroligt. Men när jag kom till jobbet så kändes det lite bättre efter att ha skrattat lite :). Dagen blev heller inte sämre av att jag idag monterade ihop min sportcykel som jag längtat så efter, och lite kul är det att jag gjort den själv.

När jag kom hem så var jag ju tvungen att åka till Vimmerby för att köpa en cykeldator och vattenflaskehållare. Emmelie följde med så vi fikade och käkade på sibylla också :).

Per, Emmelie och Sabine är på speedway och william har nyss somnat efter ett bad och kvällsmat.

Dagen blev bra trots allt!!

måndag 9 maj 2011

Astrid Lindgrens värld!

Nu har jag beställt årskort till Astrid Lindgrens värld. Tycker det är toppen eftersom vi bara har tre mil att åka, så kan man åka när man har lust och behöver inte stanna så länge. Ser fram emot denna sommar!!

söndag 8 maj 2011

lördag 7 maj 2011

Utflykt!

Nu kommer snart Helen och hämtar William. De ska åka iväg någonstans några timmar, men målet är hemligt :). Så jag ska nog gå en promenad när han åkt och sedan sätta mig och läsa lite. Tror nog jag ska fota lite idag också.Ha en bra dag i det fina vädret!!

fredag 6 maj 2011

Kyrkogården!

Idag följde jag med mamma till min systers grav. Det var första gången sedan hon dog för 8 månader sen som mamma var där. Hon har inte velat gått dit innan men idag så sa jag bara att vi skulle åka dit, och hon gick med på det. Det var jobbigt eftersom min mamma aldrig visar sina känslor och försöker hålla igen.Hon tänker att allt fortfarande är som vanligt och att Eva fortfarande sitter hemma i Rökulla. Tror det var bra för henne att se graven. Vila i frid kära syster!!!

Promenad!

Precis kommit hem från en promenad på 7km. Helt underbart skönt var det eftersom halva vägen gick i skogen.Solen lyste och allt var så grönt och vackert. Men nu värker mina fötter och ben så nu ligger jag i sängen och slappar.

onsdag 4 maj 2011

Min Söta dotter Emmelie!

Otroligt att det har gått 16 år sedan du föddes!!

Ett kort från Göteborg!

Hatar ju att fotas, men det var inte så farligt som jag trodde. Klarade till och med av att le ;)



Vilken koll!

Kom hem tjugo i fyra. Börjar röja, dammsuga, William åker till en kompis, ringer och kollar med Sabine när hon ska hem från sin kompis. Börjar efter en halvtimma fundera på varför Emmelie inte kommer hem. Ringer Vicky för att kolla om hon är där. Nej, hon hade åkt hem med bussen som vanligt. Telefonen ringer och en kompis frågar efter Emmelie och jag säger att hon inte är hemma och att jag försöker få tag på henne. Funderar på att ringa till fritidsgården. Vill att hon ska komma hem efter skolan eller åtminstone höra av sig och säga var hon är. Så börjar bli lite irriterad..

Loggar in på facebook och ser att hon är inloggad. Inser då att hon visst kommit hem innan mig och sitter nere på sitt rum. Hmm kände mig liite dum :)

tisdag 3 maj 2011

Några gamla bilder!

Bilder från hotellet som Camilla och jag bodde på i Göteborg i slutet på Mars.
Detta var från vårt rum.







Kakfatet på frukostbuffén.

måndag 2 maj 2011

Tatuering!

Denna funderar jag på. Tycker den är riktigt läcker. Nu vill jag gärna ha lite kommentarer ;)

söndag 1 maj 2011

Glassfavorit!

Min favoritglass just nu i Hemglassbilen. Spokisar!! Små men supergoda...