onsdag 12 september 2012

Upptagen!

Shit, jag är så upptagen av mig att jag inte ens hinner skriva här i bloggen. Jag är såå upptagen av att sova, vila, mysa, titta på tv, sova lite till, vila lite till och plugga lite då och då förståss. Jag ville bara tala om detta så ni inte tror att jag har avlidit eller nåt. Kram på er!!!

söndag 2 september 2012

Bästa helgen på länge!!!

I Fredags förmiddag styrde jag och Per kosan mot Göteborg, Pers företag bjöd på resa, hotell och Finnkamp mellan Lördag och Söndag, så vi bestämde oss för att åka själva, en dag tidigare. Vi fick ett toppenrum med fyra sängar och loft, så vi fick definitivt plats ;). Tog det lugnt och korkade upp en burk cola när vi kom fram, fixade iordning oss inför kvällens utgång på Casino Cosmopol. Det blev tyvärr ingen storvinst där, men en väldigt trevlig kväll.

Lördag morgon sov vi länge och hade precis ätit frukost färdigt när bussen med Pers arbetskamrater med respektive anlände. Det blev lite sällskapande på vårt rum innan vi tog en sväng till Liseberg för att äta, spela på chokladhjul och åka Balder och AtmosFear (jag åkte inte, hua). Sedan traskade vi bort till Ullevi där vi tittade på Finnkampen. En uplevelse såklart, men man ser bättre på tv:n (och så var det skitlite folk). Efter detta begav vi oss tillbaka till hotellet för att fixa till oss inför kvällens trerätters, god mat och härligt sällskap gjorde kvällen lyckad. Skrattade så jag hade kramp i skrattmusklerna ;).

Fast jag bara drack cola (det var jag nog ensam om ;) ) så kände jag mig bakis och helt slut idag på morgonen. Satte mig i foajen och åt min frukost alldeles för mig själv, i lugn och ro, helt underbart. Tog det lugnt på rummet innan vi checkade ut och njöt av de sista minuterna av hotellmiljön.

Helt underbar har helgen varit och vi har även haft tid till att njuta av varandras sällskap och känna oss nyförälskade (firar snart 15 år ). Detta kommer jag leva på länge!!