tisdag 29 september 2009

Stressig eftermiddag!

Shit vad stressig eftermiddagen blev med tanke på att Sabine skulle vara på innebandy kl halv fem. Åkte ner till mörlunda för att hämta gymkort, handlade lagade mat mm och vi hann med nöd och näppe bli klara i tid. Humöret var inte på topp kan man säga.

Per åkte med Sabine till innebandyn och Helen tog med sig William hem så då passade jag på att sova. Två timmar sov jag så vi får väl se hur nattsömnen blir.

torsdag 24 september 2009

Slut på fotbollen!

Nu är fotbollssäsongen över för Sabine. Igår var vi i Virserum för att titta på sista matchen och idag var vi på avslutning i Rosenfors. Det har varit väldigt roligt att titta på matcherna de spelat och roligare blir det nästa år då de ska spela seriespel. Sabine gillar det verkligen och duktig är hon också.

På Tisdag ska hon börja spela innebandy och det ska bli interesant att se vad hon kommer tycka om det eftersom hon inte spelat det förrut.

tisdag 22 september 2009

Kommentera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ni måste ju kommentera lite, hur ska jag annars veta vem som är inne och läser. Anette du är i alla fall bra på att kommentera :).

Trött!

Intensiv dag på jobbet, städat hela toan, rengjort ugn och spis, vikt två tvättar och sorterat kläder i tvättstugan och stekt raggmunk. Nu orkar jag inte göra mer idag utan ligger i sängen med datorn och sedan blir det en bok.

Längtar efter vår soffa nu som antagligen inte kommer förrän om tre veckor :(. Har köpt gardiner och kuddar, ljushållare mm som jag inte vill ta upp innan soffan kommer, men jag vill ju NU. Men den som väntar på nåt gott............. säger man ju :).

måndag 21 september 2009

Hesjön!

William och jag åkte till Hesjön igår för att leka lite och plocka blåbär. Fick några fina bilder som jag vill att ni ska se.














lördag 19 september 2009

Kräftskiva!

Igår var vi på kräftskiva hos Helen och det var hur roligt som helst att se alla samlade. Kallt var det ute men i växthuset där vi satt var det uthärdligt. Lite jobbigt blir det med William eftersom han inte vill vara på samma ställe för länge, men det gick hyfsat.

Idag blev det våfflor till frukost med grädde och sylt och det var uppskattat även hos barnen. I eftermiddag blir det eventuellt lite mat och dricka hos Louise, vilket blir trevligt. Men nu kommer snart Jocke och Ante som jag ska klippa, får väl hoppas att resultatet blir bra :).

onsdag 16 september 2009

Motion!

Nu har jag börjat motionera lite i alla fall. Utav 9 dagar har jag varit ute och gått 8 dagar. Och så har det blivit några långrundor på cykel också. På fredag ska jag köpa gymkort, vi får väl hoppas att jag tycker det är kul. Men som vanligt när jag börjar komma igång så börjar jag få ont i halsen och börjar bli förkyld. Vi får hoppas att det bara stannar vid det och inte blir värre.

Imorgon så ska Per operera sitt knä. Han ska åka dit med buss och eventuellt taxi hem. Jag hade aldrig klarat att åka själv, jag är så larvig. Men han tycker inte att det är så stor grej. Hoppas det går bra bara. Får väl passa upp på honom lite extra imorgon :).

fredag 11 september 2009

MYYYYYYS!!!!!

Per är iväg och fiskar kräftor hela natten och kommer inte hem förrän imorgon. Och superängeln Helen har tagit med William till sommarstugan för att sova över. Emmelie är på fritidsgården och jag och Sabine har precis ätit tacopaj. Snart kommer hon in i vår säng där hon också ska få sova inatt och ska kolla med mig på idol. Chips och jordnötsringar har vi också om vi nu orkar äta dem efter all paj :).

måndag 7 september 2009

Just nu är livet toppen!

Känns verkligen som att jag njutit av livet den senaste tiden. Bara levt i nuet och gjort det som känns bra för stunden.

I helgen har vi metat och metat och metat. Och myst och myst och myst.

onsdag 2 september 2009

Kort arbetsvecka!

Denna veckan var jag och William hemma i Måndags pga att barnomsorgen var stängd. En mysdag blev det och lite städning och kantarellplockning. Så igår var min första arbetsdag för veckan och imorgon blir det sista :).

Inser att jag måste ta tag i detta med motionen om jag inte vill svälla upp och bli som en ballong. Förhoppningsvis så kommer vi att fixa något genom jobbet så att det blir lättare att ta tag i.