söndag 26 juni 2011

Helgen!!

Fredag: Dagen började med sovmorgon, William sov till halv elva ca. Gick hem till mamma med en bok och drack lite kaffe och läste. Klockan tre så åkte vi till fina vänner för att fira midsommar. Vi började med sill och potatis och Angelicas goda köttbullar. Efter maten och snapsvisorna så blev det brännboll, något både stora och små gillar. Tårta blev det därefter. Sedan blev det lite lekande med temat mästarnas mästare. Dagen och kvällen gick fort och grillning blev det vid tiotiden, supergott!! Kom hem ca halv ett vilket Sabine tyckte var alldeles för tidigt för att åka hem :), men tyckte att ialla fall William behövde komma i säng och att Sabine var för liten för efterfesten ;).

Lördag: Riktig sovmorgon igen, William vaknade kvart över 11. Vi stängde på tv:n och käkade frukost i sängen. Gick inte upp förrän halv två, trots alkoholfri kväll. Vi hade bara en härlig slappdag igår och gjorde nästan ingenting.

Söndag: Gick upp halv tio, kan man kanske också kalla sovmorgon (har riktiga sömntutor till barn ). Gjorde oss iordning för avfärd mot Kalmar och V75 på Kalmartravet. William lämnade vi av hos broders familj i Berga. Lite spänning blev det, men inga pengar tyvärr. Mcdonalds innan vi åkte hem och lite stressigt på slutet eftersom vi kom hem tio minuter innan Per skulle åka till jobbet.

Summering: EN RIKTIGT BRA HELG!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar