söndag 26 december 2010

Julafton!

Julafton började stressigt: Gick upp lite sent (kl 10). Gjorde en janssons frestelse och en potatisgratäng. Kl 11 var jag i affären och handlade mat till min mamma, som hon skulle få i julklapp. Sedan iväg till mamma för att lämna maten. Sedan hem igen för att lämna bilen till per och lasta in alla julklappar som skulle till Helen. Därefter tillbaka till mamma för att byta julklappar med syster och familj. Sedan hem och duscha, byta om, sminka mig och fixa håret. Kl 13.00 var jag hos Helen där vi skulle fira julafton, lite uppe i varv kan man säga.

Julafton var toppen med god mat, kalle anka, kan du vissla Johanna och så förstås tomten ;). Tror alla blev nöjda med sina klappar och nöjda med dagen.

Kl 22.00 åkte vi hem för att hitta garagedörrarna på vid gavel och insåg att de stått så hela dagen. Vi har våra inkommande vattenledningar därinne och vattnet hade frusit och vattenmätaren och elementet hade spruckit. Så massa samtal till jouren på gatukontoret och inget vatten under natten. På morgonen kom jouren och bytte vattenmätaren som tur var. Men mycket styr drog det med sig. Men ändå en helt lyckad julafton känns det som.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar