onsdag 10 februari 2010



Hela eftermiddagen så har nästan hela familjen (Emmelie var på gården) suttit klistrade framför datorn och spelat super Mario bros på wii. Väldigt roligt spel som hela familjen kan spela, även William börjar bli en riktig baddare på att spela. Behövde verkligen en riktig slappareftermiddag för denna vecka är det liiite mycket :). Kommer inte sluta känna mig stressad förrän på Söndag när allt har lugnat ner sig.

2 kommentarer:

  1. Jag måste säga att just Vattenmelonen, som är Marian Keyes första bok, är den sämsta av alla hennes jag läst. Jag älskar hennes böcker annars! Om du inte läst dem så rekommenderar jag hennes böcker=)

    SvaraRadera
  2. Jag håller med dig varför kommenterar inte folk som läser ens blogg? Man vill ju veta vem som läser och vad de tycker om det man skriver. Jag ska bättra mig...Nu kommer en sammlad komentar om flera inlägg:
    Ljudboken: Håller med dig det måste vara bra, men jag skulle alltid få hålla på att leta efter vad jag hört för jag skulle också somna ifrån...Jag läser ett par sidor varje kväll och somnar ofta med boken i handen och vaknar till när jag tappar den, tar lång tid att läsa en bok man är ju alltid trött när kvällen kommer.
    Assistenten: Jag vill också ha, här används degkrokarna på elvispen, bakar inte bröd så ofta men ändå, vad kostar den du köpt? Jag vill liksom du inte lägga en massa pengar på något som kommer att användas ganska sällan. Men jag skulle vija ha en riktigt fin sak som jag sett men den kostar närmare 15.000:- och det är ju inte klokt, helt orealistiskt enligt mig!
    Familjen annorlunda: Jag blir så impad av dem! De verkar fixa allt och ha det så härligt tillsammans, men som sagt de har säkert inte alltid det så bra, de har liksom vi andra problem de också. Mina barn vill också ha syskon! De senaste veckorna har de haft en docka som de sköter som en bebis, de sätter på kläder på morgonen och pyjamas på kvällen och han följer med dem överallt. De säger "mamma ser du vi skulle hjälpa dig om vi fick en bebis, du kan gå ut och gå och så om den skriker tröstar vi den och ger den välling" Ja tjenar, de första dagarna/veckorna kanske. Kanske skulle man ha en liten tre men man blir rätt bekväm nu när de börjar bli större, börja om igen, nej jag vet inte!
    Wii: Jag vill också ha, specillt bräda och fit. Här har vi inget tv-spel och inga dataspel mina barn har inte det intresset och inte föräldrarna heller...
    Nu har jag kommenterat färdigt, och du jag älskar när din blogg är uppdaterad läser allt du skriver!!!

    SvaraRadera